Home Personatges i jocs Descàrregues Premsa Enllaços

 Aprovat pel comissariat del Tricentenari  i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

Joc per a colorar (36 figures)

De 43mm a 72mm

35€ (IVA inclòs).

Transport no inclòs.

Joc colorat a mà (36 figures)

De 43mm a 72mm

65€ (IVA inclòs).

Transport no inclòs.


Els jocs

Aquí trobareu les imatges dels jocs d’escacs disponibles.i

Les figures son en PUR (poliuretà) de més qualitat que la resina i el plàstic pvc, i compleixen amb la norma de seguretat de les joguines CE EN/71. Al ser d’aquest material les figures poden ser colorades directament amb acrílics. Per a un acabat professional es recomana l’ emprimació primer.

El joc es proposa en forma de joc d’escacs, però és evident que els personatges poden servir per a la reconstrucció dels fets en manera de diorama. Especialment en el cas dels no colorats ja que introduint petites variacions de color es poden fer diferents batallons o cavalleries.

PERSONATGES

JOCS

Catalans

Castellans


Set en metall: figures en metall i pintades a mà, tauler cahoba i maletí.

1.500€ (IVA inclòs).

Transport inclòs.


Us proposem un set de pintura acrílica (9 pots de 8ml) de gran qualitat com son els Acrílics Vallejo Model Color excepcionalment per 4€ (IVA inclós) preu orientatiu i només 1 per caixa. No ho em inclòs en les caixes perquè considerem que les escoles ja disposen de colors i segur que alguns nens/nois en tenen algunes que fa temps que els hi vau regalar i es moren en un calaix. Només caldrà acostar-vos a la botiga del costat de casa per a comprar un parell de pinzells (del 0 i del 000) si no en teniu ja.

39€ AMB PINTURES


Els personatges

En els enllaços a sota trobareu els personatges que conformen aquest joc d’escacs: la inspiració, sense colorar i colorats.

En quant als personatges i uniformes el treball ha estat intens en buscar no tan sols qui i l’origen, sinó també el que més s’escauria per a cada peça. Malauradament hi ha molt poques imatges o dibuixos que retratin els personatges d’aquella època i sovint amb petites contradiccions en els detalls entre elles.

Un agraïment especial a Oriol García i Quera i F. X. Riart i Jou per autoritzar-me a mostrar les seves il.lustracions.